Η τέχνη του μανάβη!

Το οπωροπαντοπωλείο του Βασίλη Κορδούλη ,στο Κιάτο, έχει αποκτήσει τη φήμη ότι έχει πάντοτε φρέσκα  λαχταριστά λαχανικά , νόστιμα ζουμερά φρούτα και όλα τα είδη μαναβικής, που τα διαθέτει στη λιανική αλλά και στη χονδρική πώληση, εφοδιάζοντας  ξενοδοχειακές μονάδες, γνωστές ταβέρνες και εστιατόρια στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σικυωνίων.
Πολλά από τα προσφερόμενα αγαθά  παράγονται με φροντίδα και μεράκι,από τα κατά παράδοση μποστάνια ,που χρόνια τώρα συνεργάζονται και τροφοδοτούν το οπωροπαντοπωλείο του Βασίλη Κορδούλη ...
                
Και αυτό το καλοκαίρι αδιαλείπτως εμπλουτίζουμε την γκάμα των προϊόντων μας με τοπικά προϊόντα της παράδοσης και της φύσης - Διαλεγμένα και δοκιμασμένα....
Δοκιμάστε σπιτικό κρασί τοπικών παραγωγών,το ντόπιο ξύδι  και πολλά άλλα προϊόντα  - καλλιεργητών - συνεργατών μας.
Ζητήστε τα  σπιτικά αυγά από κότες που ζουν ελεύθερες (ελεύθερης βοσκής), σε άριστες συνθήκες..
Στο κατάστημά μας θα βρείτε επίσης το έμβλημα της ελληνικής και γενικότερα τη μεσογειακής κουζίνας...την άγρια ρίγανη από το βουνό Ζήρεια!
* Το οπωροπαντοπωλείο του Βασίλη Κορδούλη ως εμπορικός διανομέας διαθέτει επίσης το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΗΡΕΙΑ 
Πρόκειται για το φυσικό μεταλλικό νερό, πολύ χαμηλής σκληρότητας, κατάλληλο για ηλικιωμένους και για όσους αθλούνται.
Στα πλεονεκτήματα που κάνουν το οπωροπαντοπωλείο του Βασίλη Κορδούλη  να ξεχωρίζει ...συμπεριλαμβάνεται και το επίπεδο της εξυπηρέτησης που προσφέρουμε,καθώς κάνουμε διανομή κατ’ οίκον την παραγγελία σας σε: σπίτια, παραθεριστικές κατοικίες αλλά και σε κότερα και yacht.

Τηλεφωνήστε μας στο 2742 0 25998